Каталог жіночих футболок онлайн
Планую придбати кілька базових футболок, але хочу спочатку переглянути всі доступні варіанти в одному місці. Не дуже зручно переходити між різними категоріями, якщо шукаю конкретний тип одягу. Мені важливо бачити фото кожної моделі, щоб оцінити фасон і довжину. Також звертаю увагу на трикотажні варіанти, бо вони універсальні для щоденного гардероба. Хочу мати можливість порівняти кілька моделей на одній сторінці. Якщо хтось уже переглядав зручний розділ із такими виробами, підкажіть, де це можна зробити.
4 Views

Я переглядала футболки на офіційному сайті бренду, де всі моделі зібрані в окремій категорії. Було зручно, що не потрібно відкривати інші розділи каталогу. У межах сторінки представлені різні фасони та довжина моделей, а також трикотажні варіанти. Кожна футболка має фото, що дозволяє порівняти кілька позицій між собою. Я змогла спокійно переглянути весь перелік і оцінити посадку кожної моделі. Такий формат допомагає швидше зорієнтуватися в асортименті. У результаті вибір став більш організованим і зрозумілим.